Nedrbej se!

 

Drbání, drbání, všechny smutky zahání...

Možná tu situaci sami znáte. Váš psí parťák se neustále drbe a okusuje. Příčin může být celá řada, ať už je to hojící se rána, nebo stále častější kožní obtíže spojené s alergiemi. Někde kolem tisícího napomenutí "Nedrbej se!" to vzdáte a začnete uvažovat o řešení, které by fyzicky zamezilo Vašemu mazlíčkovi v přístupu ke svědivému místu a „péči“ o něj, a to zejména v době, kdy se nemůžete svému parťákovi naplno věnovat.

"Někde kolem tisícího napomenutí "Nedrbej se!" to vzdáte a začnete uvažovat o řešení, které by fyzicky zamezilo Vašemu mazlíčkovi v přístupu ke svědivému místu.."

 

Límec – pomocník, nebo zdroj stresu?

Jedním z nejčastějších problémů při pooperační rekonvalescenci, nebo kožních problémech, je nutkání lízat si svědící ránu, případně vykusovat stehy. Rána se tak může znovu otevřít a zanítit, což výrazně prodlouží dobu potřebnou k zahojení, o účtech za návštěvy veterináře nemluvě. Běžným řešením dosud bylo nasazení plastového límce, který značně omezil pohyblivost našeho mazlíčka. Jeho použití však s sebou nese řadu negativ a ve většině případů našeho zvířecího parťáka stresuje.  Nemůže se s ním napít, hůře vnímá zvuky, neustále do něčeho vráží a komplikace nastávají i při venčení.

"Běžným řešením dosud bylo nasazení plastového límce, který značně omezil pohyblivost našeho mazlíčka. Jeho použití však s sebou nese řadu negativ a ve většině případů našeho zvířecího parťáka stresuje."

 

 

Ochranné vesty a návleky Suitical

Zajímavou alternativou k tradičnímu límci jsou ochranné vesty a návleky na packy značky Suitical. Výrobky Suitical jsou vyvíjeny ve spolupráci s veterináři a pomáhají výrazně zlepšit kvalitu života našich mazlíčků během zotavení po operaci, nebo při kožních potížích. Vesty i návleky jsou vyráběny ručně, jsou samozřejmě netoxické, pratelné a v nepřeberném množství velikostí. Materiál je elastický, ideálně tak přilne k tělu pejska a nijak ho neomezuje v pohybu. To sebou samozřejmě nese větší psychickou pohodu, která celkově pomáhá procesu uzdravení.

"Výrobky Suitical jsou vyvíjeny ve spolupráci s veterináři a pomáhají výrazně zlepšit kvalitu života našich mazlíčků během zotavení po operaci, nebo při kožních potížích."